Në ditët e sotme çdokush është në kërkim të dasmave me një avantazh. Diçka e vogël dhe unike do ta bëjë ditën tuaj të madhe të dallohet dhe të kujtohet.
Nëse ju dëshironi disa ide kreative për ftesa me faktorin 'wow' ky artikull do t’iu ndihmojë të ndezë imagjinatën tuaj dhe t’iu tregojë juve rrugën për ftesat më të çmendura dhe të bukura ndonjëherë.

FTESA E BALONAVE
Kjo zgjuarsi e kësaj ftese qëndron në thjeshtësinë e saj. Një balonë është e bashkangjitur në brendësi të një karte. Kur ngrihet në ajër, balona do të ketë të gjitha detajet e dasmës të shkruara në të. Nëse doni të jini të dashur, ndihuni të lirë të shkruani një slogan në pjesën e përparme të kartolinës siç është,”Fluturo larg me ne”.

FTESA E PAZËLLIT
Për pak kënaqësi,përpiquni të bëni një pazëll (lojë mister), bërë në formën e një zemre (ose çfarëdo lloj forme,me të vërtëtë). Shpërndaje pazëllin dhe dërgoja të ftuarve tuaj në pjesë. Kur misteri është mbledhur nga marrësi, ai do të formojë një figurë të disa pjesëve me të gjitha detajet e eventit printuar në të. Edhe një herë,nëse dëshironi t’i bëni të lotojnë mysafirët,përpiquni t’i dërgoni një copë me një pjesë qëllimisht të humbur. Slogani mund të lexojë diçka përgjatë rreshtave si: “Pjesa e munguar je ti.”

FTESA E KATALOGUT ME FOTO
Edhe një tjetër është me qejf për tu përgatitur. Rezervoni një datë me ju dhe të dashurin tuaj (dhëndrin) dhe një foto e të dyve ju. Pozoni duke bërë shenja të ndryshme me të dhënat individuale të dasmës tuaj. Me këtë ide, ka një fushë të madhe për gjallëri dhe argëtim.
Mendoni: fytyra qesharake dhe figura të ngjitura mbi shenjat. Mos harroni se hyrja në një set fotosh nuk është e nevojshme domosdoshmërisht, pasi imazhet mund të manipulohen.

FTESA ME VIDEO
Me pak kohë dhe pak aftësi, ju dhe i fejuari juaj mund të bëni së bashku një video që mund t’i dërgohen në DVD mysafirëve tuaj. Mendoni fotot e fëmijërisë e të dy prej jush, muzikë romantike dhe efektet e këndshme dhe të veçanta. Pjesa më e mirë për këtë është se ju do ta keni atë, si një kujtim për ta mbajtur përgjithmonë.

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion