Doni të shtoni një faktor ‘’wow’’ në ditën tuaj të dasmës? Ne ju sugjerojmë fishekzjarret. Po fishekzjarret! Në cdo ditë, muaj, stinë fishekzjarret dinë ti japin eventin ndjenjën e gjallërisë dhe befasisë.
Nëse akoma keni dyshime nëse duhet ti keni apo jo fishekzjarret në ditën tuaj të dasmës, më poshtë do të gjeni përgjigjet që kërkoni:

A janë të shtrenjta fishekzjarret e dasmës?
Megjithëse thëniet e vjetra që thonë "ju merrni atë që paguani",nuk janë të vërteta kur bëhet fjalë për fishekzjarre. Ka, megjithatë, faktorë të ndryshëm që do të ndikojnë në çmimin e fishekzjarrëve.

Sa e gjatë duhet të jetë shfaqja?
Sa më gjatë të shfaqen fishekzjarret, aq më të shtrenjta do të jenë.
Mbani mend gjithashtu se edhe pse të ftuarit do të kënaqen duke shikuar një shfaqje me fishekzjarre, do të humbasin kureshtjen pas një periudhe të shkurtër dhe pa marrë parasysh sa spektakolare shfaqja juaj, është e këshillueshmë vetëm 10 minuta.

A kam nevojë për leje?
Disa shtete kërkojnë leje nëse ke për qëllim të mbash një shfaqje me fishekzjarre, prandaj pyesni planifikuesin tuaj të dasmave nëse keni nevojë për një dhe përgjegjësia e të cilit është, si dhe sa do të kushtojë.

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion