Zgjedhja e fustanit të dasmës është një nga pjesët më emocionuese, megjithatë është e rëndësishme që të jeni gati për ditën tuaj të madhe duke shëtitur nëpër dyqanet e fustaneve të martesës. Para se të filloni duhet të keni parasysh 3 gabimet që duhen shmangur në zgjedhjen e duhur të fustanit.

Vendosni herët
Pasi të jeni angazhuar, nuk është shumë herët për të filluar pazarin për fustanin e dasmës, megjithatë, mos e nxitoni vendimin tuaj shumë shpejt. Ju do të zbuloni se gjatë gjithë procesit të planifikimit, shijet dhe preferencat tuaja do të ndryshojnë plotësisht.

Nuk prenotoni një takim
Shumica e dyqaneve klas të martesës janë vetëm me prenotim. Gjërat bëhen në këtë mënyrë që asistentja e dyqanit të mund t'i kushtojë tërë kohën dhe energjinë nuses. Mos rrezikoni duke mos lënë një takim. Është më mirë të kufizoni një listë të të gjitha butiqeve që dëshironi të vizitoni dhe t'i telefononi të gjithë për të bërë një prenotim.
Kur të bëni një takim, diskutoni edhe me ndihmësen e dyqanit se sa njerëz do të vijnë së bashku me ju, si dhe çfarë forme apo stili dëshironi të provoni. Në këtë mënyrë, asistentja e dyqanit mund të vërë mënjanë disa fustane të para-zgjedhur për ti provuar në takim.

Marrja e shumë njerëzve
Marrja e shumë njerëzve me vete kur shkoni, nuk është e këshillueshme. Ndërsa të gjithë mund të përpiqen të ndihmojnë duke ju dhënë mendimin e tyre, shumë mendime në të njëjtën kohë mund të bëhen stresuese. Kjo shpesh mund të rezultojë që nuset të ndihen të zhytura plotësisht dhe përfundojnë duke zgjedhur diçka jo të përshtatshme.

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion