Ëndrra e çdo vajze është të duket e përsosur në ditën e saj të dasmës. Punësimi i një artisti make-upi mund të ndihmojë të nxirrni në pah bukurinë në ditën tuaj të madhe.
Por përveç kontrollit të portofoleve të tyre, këtu janë katër gjëra të rëndësishme që ju mund të harroni të shikoni:

1. Artisti juaj duhet të jetë fleksibël dhe i hapur për ide të reja. Të dy ju duhet të ndiheni mirë duke diskutuar për truket e ndryshme të kozmetikes për të provuar dhe për të arritur një konsensus në mënyrë që rezultati të jetë i kënaqshëm.

2. Ju duhet të jeni në gjendje të shihni se sa mirë mirëmbahen produktet që do të përdoren mbi lëkurën tuaj. Qëndroni larg nëse e shihni atë duke përdorur një shufër boje për vetulla, të bojërave universale. Gjëja e fundit që dëshironi në ditën tuaj të madhe është një shpërthim puçrrash ose infeksion i syrit.

3. Disponueshmëria e tyre në datën tuaj të dasmës: Gjithmonë është mirë të keni një ide të përafërt të angazhimeve të tij ose të saj atë ditë, në mënyrë që të siguroheni që ai ose ajo të ketë kohë të mjaftueshme për të përfunduar flokët tuaja.

4. Kuptoni produktet që do të përdorin për ju: Shumica e profesionistëve të bukurisë kanë arsenale të mëdha bukurie. Sigurohuni që artikujt që ata përdorin janë të përshtatshëm për llojin tuaj të lëkurës.

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion