Nuk ka asgjë më shumë sesa planifikimi i një martesë për të ngjallur argumente dhe grindje. Po, e doni këtë person. Po, ju doni të shpenzoni pjesën tjetër të jetës tuaj me të. Por e gjithë dashuria dhe vullneti i mirë në botë nuk mund të krahasohen me stresin absolut të planifikimit të dasmës suaj të përsosur. Ja cilat janë 3 arsyet kryesore:

1. Paratë- Arsyeja kryesore!
Nusja është ajo që dëshiron më uniken dhe të vecantën në ditën tuaj të dasmës. Por gjëja e vecantë kushton dhe sigurisht shpenzimet e pallogaritshme janë ato që cojnë në konflikte të mëtejshme.

2. Lista e mysafirëve
Pasi të keni caktuar buxhetin tuaj, zgjidhet dhe numri i të ftuarve. Por sapo të filloni të merrni kushërinjtë, kolegët dhe shumë të tjerë, konfliktet mund të nisin.
Nuk ka formulë magjike për zgjedhjen e mysafirëve tuaj idealë, por ju duhet të bëni më të mirën për t'u siguruar që të dy palët të kenë një numër të barabartë të të ftuarve.

3. Përfshirja e dhëndrit (ose mbi-përfshirja e nuses)
Planifikimi i një martese është stresues dhe një ndarje e pabarabartë e detyrave mund të shkaktojë pakënaqësi. Nëse nusja po mbingarkohet me përgatitjen e dasmës, dhëndri ose mund të ofrojë ndihmë ose thjesht të jetë aty kur ajo ka nevojë për një përqafim.

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion