Blog

Posted by ogert hroni | 05 June 2017

Si një nga vendimet më të rëndësishme që ju do të merrni si çift, zgjedhja e vendndodhjes për ditën tuaj ka të ngjarë të përcaktojë elemente të tjera si dekorimi dhe tema, prandaj është thelbësore që të zgjidhni me kujdes! Hidhini një sy këshillave më poshtë për zgjedhjen e vendndodhjes së dasmës perfekte

Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Zgjedhja e këpucëve për ditën e dasmës nuk është kurrë e lehtë. Ka një larmi të tillë të formave, madhësive, stileve, ngjyrave dhe gjetja e të duhurave që do të përshtaten në mënyrë të përkryer me fustanin që keni zgjedhur, mund të duket si një vendim tepër i vështirë. Kjo është arsyeja pse ne ju [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017

Nuk ka asgjë më shumë sesa planifikimi i një martesë për të ngjallur argumente dhe grindje. Po, e doni këtë person. Po, ju doni të shpenzoni pjesën tjetër të jetës tuaj me të. Por e gjithë dashuria dhe vullneti i mirë në botë nuk mund të krahasohen me stresin absolut të planifikimit të dasmës suaj të përsosur. Ja cilat janë 3 arsyet kryesore:

Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Shkruani të gjithë mysafirët tuaj dhe grupojini së bashku. Filloni duke pyetur partnerin dhe prindërit tuaj për të shënuar secilin person që duhet të ftohet në dasëm, nga kushërinjtë tuaj dhe deri tek miqtë e fëmijërisë. Pasi të keni përfunduar, ndani emrat në vijim në grupe.1.Familjarë Përveç prindërve dhe vëllezërve tuaj, ju ndoshta do të [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Ëndrra e çdo vajze është të duket e përsosur në ditën e saj të dasmës. Punësimi i një artisti make-upi mund të ndihmojë të nxirrni në pah bukurinë në ditën tuaj të madhe. Por përveç kontrollit të portofoleve të tyre, këtu janë katër gjëra të rëndësishme që ju mund të harroni të shikoni: 1. Artisti [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Shoku juaj ju ka zgjedhur si një nga njerëzit mbështetës në ditën e tij më të rëndësishme. Por, siç e dini, ekzistojnë disa detyra që duhet të keni parasysh kur detyra e shoqëruesit të dhëndrit ju thërret :Duke qenë mbështetës ndaj tij Stresi përpos lumturisë është kryefjala e asaj dite kështu që kijeni parasysh ti [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Dikur ishte një praktikë e zakonshme për nuset e ardhshme të dizenjonin veshjet e tyre të dasmës dhe ndërkohë që jo shumë prej nesh kanë aftësi ose durim për ta bërë atë. Le të njihemi me disa nga arsyet pse kjo do të ishte një ide e mirë:Arsyeja numër 1 Për shumicën e grave, një [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Doni të shtoni një faktor ‘’wow’’ në ditën tuaj të dasmës? Ne ju sugjerojmë fishekzjarret. Po fishekzjarret! Në cdo ditë, muaj, stinë fishekzjarret dinë ti japin eventin ndjenjën e gjallërisë dhe befasisë. Nëse akoma keni dyshime nëse duhet ti keni apo jo fishekzjarret në ditën tuaj të dasmës, më poshtë do të gjeni përgjigjet që [...]