BEER & BEERGARDEN


Beergarden


Shumë pranë birrarisë së birrës Stela, ju mund të shijoni birrat më të mira në Beergarden më të mirë në kryeqytet! Ju mirëpresim!

5 BIRRAT

NGA STEFANI & CO

BIRRA STELA

Birra Stela në më të mirën e saj! Një traditë nga viti 1994 e shoqëruar me teknologjinë më të mirë. Birra Stela - Birra Ime!

SHOQËROHET ME / TAPAS

Birnjë viçi, qebap pule, qofte Kineli me salcë pikante.

BIRRA CEK PILSENER

Te Stela Resort do te gjeni nje birre nga tradita më e mirë Çeke. Nga vendi ku u krijua birra dhe vazhdon të jetë më e mira, vjen Çek Pilsener.

SHOQËROHET ME / PITE ME KEBAP

Pite tradicionale Truke me mish viçi, qingji dhe pule.

STRONG BEER

Birrë e fortë me dopjo malto. Birrë për birrëdashësit e vërtetë.

SHOQËROHET ME / APPELMAGRONEN

Bratëurst dhe pasta të shoqëruara me pure patate të ëmbla.

ILIRIA WEISSBIER

Nga rrënjët e Ilirisë vjen një birrë tradicionale. Birrë gruri me një shije marramendëse.

SHOQËROHET ME / KEBAP GICI

Kebap Gici i marinuar në birrë dhe me salcë barbeque.

STELA 0.0%

Shijoni birrën e parë me 0 alkool në Shqipëri të shoqëruar me pjatat më të mira Te Stela.

SHOQËROHET ME / SALLATË EKZOTIKE

Sallatë speciale me mango, peshk ton, pllaqi dhe sallatë jeshile.


USHQIM


PIJE


RECETA GATIMI


Na jepni mendimin tuaj