Rreth Nesht −Te Stela Resort!


Te Stela Resort është orientuar tek zhvillimi i turizmit në vendin tonë. Fokusi ynë është kultivimi i një turizmi cilësor ne çdo aspekt të tij. Në ditët e para të 2009 ne hapëm dyert me një premtim ambicioz dhe një përgjegjësi të madhe, Te Stela Resort.


Na jepni mendimin tuaj