web-1200x675-1.jpg

8 Shkurt, 2022

Fundjava e Pavaresise se Kosoves – Te Stela Resort

Festojmë së bashku Pavarësinë e Kosovës – 19 Shkurt

Fundjavë e Zjarrtë me Hyrje Falas në Muzikë LIVE

Të ftuar Special: Grupi i Kolonjës & Dj Lupo

-Menu A La Carte sipas dëshirës

-Shorte

-Shumë Surpriza të tjera

PAKETAT PËR HOTELIN

Akomodim në Hotel, +20% skonto Hidroterapi, SPA dhe Pishinë Dimërore Falas + Darka me Muzikë LIVE – 90 Euro/çifti ose 55 Euro/personi

Për fëmijët:

-Nën 4-vjeç – pa pagesë

-Nga 4 deri 12-vjeç – sipas politikave për fëmijët

-Mbi 12-vjeç, njëlloj si të rriturit

Rezervoni në: +355 67 20 33 309


Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme