SPORT CENTER


SPORT CENTER


Një qendër sportive e standardeve më të larta që ju shërben me një varietet shërbimesh si Pishina, Palestra, Sauna, Zumba, Kickboxing, Banjo Turke etj.

Te Stela Sport Center

Te Stela Sport Center vendos në dispozicionin tuaj gjithë stafin dhe trajnerët më të mirë të cilët do t’ju drejtojnë në një jetë aktive dhe sportive ditore.

Email: sport-estetike@testela.al


Tel: +355 67 20 333 10


Sauna

Zumba

Kickboxing

PalestërSKUADRA JONË

Klodian Moja


Menaxher Sport Center


Na jepni mendimin tuaj