EYC

Karta Rinore Europiane

Mbështesim projektet rinore për të ofruar mundësi dhe lehtësi në jetën studentore

Tek Stela Resort jep kontribut per te permisuar kushtet e jeteses ne azilin dhe shtepine e femijeve. Per ne eshte mundesia e te berit realitet nje enderr, ajo qe e ben jeten me interesante.