POOL BAR


Shijoni verën me familjen apo miqtë tuaj Te Stela Pool Bar. Një bar dhe restorant veror i dedikuar për të qënë nën shërbimin dhe kënaqësinë tuaj përgjatë sezonit veror. Ju mirëpresim!

Te Stela Pool Bar

Një facilitet i mirëmenduar dhe i dedikuar që klientët të kalojnë ditët verore. Te Stela Pool Bar është nën shëebimin e nevojave dhe kenaqësive tuaja përgjatë gjithë sezonit me pishinën, barin dhe restorantin veror.

Email: info@testeal.al


Tel: +355 67 20 333 09


AKTIVITETENa jepni mendimin tuaj