Rreth Nesht −Te Stela Resort!


Rreth Nesh
Tek Stela Resort eshte e orientuar tek zhvillimit te turizmit ne vendin tone. Fokusi ynë
për klientet tane ne i japin një kontribut thelbësor turizmit shqiptare. Në ditët e para të 2009 ne hapem dyert me një premtim ambicioz dhe një përgjegjësi të madhe:


Na jepni mendimin tuaj